5 accesorii utile pentru motocicleta ta

5 accesorii utile pentru motocicleta ta

Top 5 accesorii pentru motocicleta ta, care o sa-ti faca viata mult mai usoara. 
 

Motocicletele, candva vazute ca un mod de naveta zilnica, au inceput acum sa-si dezvolte atractia catre un public mai larg, iar disponibilitatea motocicletelor din fiecare segment si buget pe piata noastra a dus la o crestere exponentiala a numarului de motociclisti in Romania. Dupa ce detii o motocicleta „perfecta”, ramane intotdeauna posibilitatea de a o face mai perfecta, accesorizand-o dupa bunul plac.

1. Suport universal pentru smartphone

Cu siguranta suntem constienti ca telefoanele mobile au devenit un gadget indispensabil in viata noastra de zi cu zi, fie ca suntem acasa, la birou sau in trafic, utilizand-ul ca GPS sau impreuna cu un sistem de comunicatii

Avand in vedere vibratiile si trepidatiile la care este supusa motocicleta si implicit si telefonul, suportul trebuie sa tina dispozitivul ferm, iar o prindere in cel putin 4 puncte a telefonului este recomandata. Montarea si demontarea usoara a dispozitivului sunt un mare plus, de asemenea



2. Priza USB

De la calatorii lungi pe autostrada, trasee off-road sau locatii departe de orice urma de civilizatie, abilitatea de a-ti incarca dispozitivele electrice pe motocicleta ta este de nepretuit. De luat in considerare este usurinta de montare a prizei pe motocicleta si protectia acesteia la conditii meteo si de drum nefavorabile. 



3. Kit reparatie anvelope

O anvelopa sparta este precum un rezervor gol - nu-ti da prea multe batai de cap daca te afli in mijlocul orasului. Situatia se schimba insa atunci cand te aventurezi la un drum lung, iar un kit de reparatie pentru anvelope este esential. Umflarea anvelopei este la fel de importanta precum reparatia acesteia, iar aici vin in ajutor tuburile de CO2 compacte.


4. Geanta pentru rezervor

Indiferent de tipul de calatorie cu motocicleta, geanta de rezervor se va dovedi intotdeauna cel mai util accesoriu. Geanta poate fi utilizata pentru a depozita documentele motocicletei, o trusa de prim ajutor si multe altele. Atunci cand alegi o geanta de rezervor trebuie sa iei in considerare aspecte precum impermeabilitatea, rezistenta si usurinta in montarea si demontarea rapida a acesteia.


 

5. Perna pentru sa

Seile motocicletelor sunt concepute pentru a se potrivi majoritatii persoanelor, insa pentru perioade lungi de condus, s-ar putea sa te deranjeze si/sau sa-ti cauzeze probleme. O sa personalizata este probabil cea mai buna optiune, dar si cea mai costisitoare. Alternativ, pernele de sezut cresc semnificativ confortul si reduc vibratiile si socurile.


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!