Produse care nu pot lipsi unui motociclist

Produse care nu pot lipsi unui motociclist
Ajungem sa achizitionam mult dorita motocicleta si tot echipamentul de baza. Bun. Insa deseori nu ne mai gândim la aceste produse ("mici detalii" - vorba aia) care au o importanta semnificativa in siguranta si confortul calatoriilor noastre pe doua roti. 

1. Vesta reflectorizanta

Vesta reflectorizanta creste semnificativ vizibilitatea în trafic si reduce riscurile de franari bruste sau eventuale coliziuni.
Tineti cont, vizibilitatea este cel mai important lucru al unui motociclist în trafic.
 

2.Triunghi reflectorizant

Previne eventualul obstacol pe care il generam în unele situatii si sporeste atentia participantilor la trafic.


 

3.Trusa de prim ajutor

Motociclistul stie ca sanatatea si acordarea primului ajutor trebuie pozitionate pe primul loc. Nu omiteti acest aspect!


 

4.Kit reparatie anvelope

Ramai în pana, nu ai nicio solutie sau ajutor din partea cuiva. Simplu si rapid, în mai putin de 10 minute, ai rezolvat problema!


 

5.Plasa elastica pentru bagaj

Uneori poti să ai mai multe bagaje decat te astepti, sau sa transporti ceva neasteptat. Plasa elastica iti asigura acel necesar de volum in plus, fara a ocupa spatiu mare si fara sa te incurce - practic o poti tine intr-un buzunar de la geaca sau in top case. 



 

6. Spray pentru lant

Nu arunca banii pe un kit nou de lant! Lubrefierea lantului la cel putin fiecare 500 de km si o curatare adecvata, reduce semnificativ uzura lantului. Stim ca nu vei circula cu lantul pana se rupe, dar favorabil e sa aiba o viata cat mai lunga. In caz fericit se rupe lantul iar in cel mai rau caz poate bloca transmisia.

7. Spray curatare viziera

Siguranta si confortul in trafic sunt acordate si de o viziera curata - viziera este fereastra la ceea ce se afla in fata voastra!

8.Costum de ploaie

Te-ai confruntat deseori cu problema echipamentului murdar după ce ai fost surprins de ploaie in trafic.. Pe langa faptul ca te protejeaza de mizeria aruncata de ceilalti participanti in trafic, costumul de ploaie ofera si protectie termica - si bineinteles, te tine uscat pana ajungi la destinație.


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!