Produse care nu pot lipsi unui motociclist

Produse care nu pot lipsi unui motociclist
Ajungem să achiziționăm mult dorita motocicletă și tot echipamentul de bază. Bun. Însă deseori nu ne mai gândim la aceste produse ("mici detalii" - vorba aia) care au o importanță semnificativă în siguranța și confortul călătoriilor noastre pe două roți. 

1. Vesta reflectorizantă

 

Vesta reflectorizantă crește semnificativ vizibilitatea în trafic și reduce riscurile de frânări bruște sau eventuale coliziuni.
Tineți cont, vizibilitatea este cel mai important lucru al unui motociclist în trafic.

2.Triunghi reflectorizantPrevine eventualul obstacol pe care îl generăm în unele situații și sporește atența participanților la trafic.

3.Trusa de prim ajutorMotociclistul știe că sănătatea și acordarea primului ajutor trebuie poziționate pe primul loc. Nu omiteți acest aspect!

4.Kit reparație anvelopeRămâi în pană, nu ai nicio soluție sau ajutor din partea cuiva. Simplu și rapid, în mai puțin de 10 minute, ai rezolvat problema!

5.Plasă elastică pentru bagajUneori poți să ai mai multe bagaje decât te aștepți, sau să transporți ceva neașteptat. Plasa elastica îți asigură acel necesar de volum în plus, fără a ocupa spațiu mare și fără să te încurce - practic o poți ține intr-un buzunar de la geacă sau în top case. 

6.Spray pentru lanț

Nu arunca banii pe un kit nou de lanț! Lubrefierea lanțului la cel puțin fiecare 500 de km și o curățare adecvată, reduce semnificativ uzura lanțului. Știm că nu vei circula cu lanțul până se rupe, dar favorabil e să aibă o viață cât mai lungă. În caz fericit se rupe lanțul iar în cel mai rău caz poate bloca transmisia.

7.Spray curățare viziera

Siguranța și confortul în trafic sunt acordate și de o vizieră curată - viziera este fereastra la ceea ce se află în fața voastră!

8.Costum de ploaie


Te-ai confruntat deseori cu problema echipamentului murdar după ce ai fost surprins de ploaie în trafic. Pe lângă faptul că te protejează de mizeria aruncată de ceilalți participanți în trafic, costumul de ploaie oferă și protecție termică - și bineînțeles, te ține uscat până ajungi la destinație.

 

Suport clienti 8 - 17

contact@motomus.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!