icon Leoncino 800 - Eleganța întruchipată

Leoncino 800 - Eleganța întruchipată

Prin eleganța pură a liniilor sale și modernitatea stilului său, acest naked sportiv își exprimă toată esența și unicitatea păstrând în același timp elementele iconice ale gamei Leoncino de la Benelli.

În această versiune de 800cc regăsim elementul stilistic de tip arc, fidel atât farului cât și rezervorului, păstrând sentimentul familiei neschimbat. Farul este full LED, cu un design autentic și sofisticat, și logo-ul Benelli Leoncino în centru.






Grija pentru detalii și materiale autentice sunt semnele distinctive ale noului Leoncino 800. Rezervorul înclinat și cu aspect modern este continuat de sigla Leoncino, care apare sub șa, pe un panou elegant din aluminiu. Simplu, dar sofisticat.


Suspensia reprezintă garanția confortului.  Furca față upside-down de 50mm diametru, reglabilă, oferă stabilitate și eficacitate pe întreaga ei cursă de 140 mm. Pe spate avem un braț oscilant cu monoamortizor reglabil.

 



Motorul bicilindric de 754cc este răcit cu lichid și este omologat Euro 5. Dezvoltă 76.2CP (56 kw) la 8500 rpm și un cuplu de 67 Nm la 6500 rpm, pentru a asigura distracție pură și performanțe optime. 

La ”bord”, Leoncino 800 dispune de un display TFT de ultimă tehnologie care se remarcă prin designul său modern și autentic și îți oferă absolut toate informațile necesare în timpul călătoriei tale.
 


 

Motocicleta va fi disponibilă în curând pentru Test Ride, la magazinul nostru din Cluj-Napoca, str.Traian Vuia nr.117B. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!