”Hei Cardo, cere-mi partenerul în căsătorie…”

”Hei Cardo, cere-mi partenerul în căsătorie…”
Cel mai recent sondaj efectuat de către Cardo a relevat că peste 250 de utilizatori și-au cerut partenerul în căsătorie prin intermediul sistemului de comunicații Cardo – cu doar 20 de ani în urmă acest lucru nu ar fi fost posibil, deoarece sistemele de comunicație pentru motocicliști nu existau, cu excepția gesturilor cu mâna sau strigând unul la altul la semafor.
Cardo a lansat primul interfon wireless din lume pentru motocicliști, bazat pe tehnologie Bluetooth, și de atunci a fost responsabil pentru majoritatea inovațiilor din această industrie, inclusiv primul sistem audio premium de la JBL sau primul sistem de comunicații cu operare vocală.

Cu peste 18.000* de respondenți din 114 țări diferite, o privire atentă asupra datelor, arată că există multe asemănări la nivel mondial pentru #CardoFam

📌Aproape 60% dintre respondenți folosesc o cască full-face iar al doilea cel mai popular tip de căști sunt cele flip-up sau modulare. 

📌Puțin peste 44% din rideri au avut modele de adventure și touring, și majoritatea au călătorit în grupuri de 3-15 rideri.

📌Timpul liber a fost motivul călătoriei pentru cei chestionați, pasiunea și libertatea au fost citate drept alegerile de top în ceea ce privește motivul din spatele kilometrilor parcurși – iar peste jumătate din cei chestionați au spus că plimbările cu motocicleta ajută la îmbunătățirea stării lor mentale.

📌Când își iau o vacanță pentru a călători cu motocicleta, 45% dintre rideri aleg să facă mai mult de 766 km / 476 mile – nu e de mirare că, în afară de Cardo, snacks-urile și băuturile revigorante au fost lucrurile fără de de care nu au ieșit din casă!

📌Peste jumătate din respondenți au folosit un sistem de comunicație pentru trei ani sau mai mult și peste 70% au ales Cardo drept primul lor dispozitiv.

📌Fii sigur că utilizatorii Cardo cântă în timp ce călătoresc cu motocicleta – aproape jumătate din cei chestionați folosesc dispozitivul pentru a asculta muzică, 17% fredonează melodii, 44% cântă ocazional, și 17% recunosc că sunt adevărați ”performeri” și își dezlănțuiesc starul rock in interior. 

📌Cu răspunsuri adunate din întreaga lume și rideri care s-au confruntat cu condiții meteorologice diferite, nu a fost surprinzător faptul că cele mai iubite trei caracteristici ale sistemelor de comunicație Cardo sunt: Sonorizarea JBL, impermeabilitatea și DMC (Dynamic Mesh Connectivity). 

📌Când vine vorba de comunicare, ”Familia” și ”Soț/Soție/Partener” sunt atribuite la peste jumătate din apelurile efectuate de utilizatori, iar ”Prietenii” reprezintă puțin sub 30%. 

📌Un alt lucru interesant despre #CardoFam este faptul că Valentino Rossi, campion mondial de nouă ori în cursele Grand Prix, este modelul preferat în lumea motociclismului, urmat de Marc Marquez, campion mondial MotoGP de șase ori și celebrul actor american Steve McQueen (aka King of Cool), pe locul al treilea.*18780 respondenți


Despre Cardo Systems

Cardo Systems furnizează dispozitive de comunicare de ultimă oră pentru grupurile în mișcare. Conectează motocicliștii, pasionații de sporturi outdoor și căutătorii de aventură la telefonul lor, la muzica lor și între ei. Cardo a lansat în 2004 primul set de căști interfon wireless pentru motociclete, bazat pe Bluetooth, și de atunci a fost responsabil pentru majoritatea inovațiilor din industrie. Aceasta include introducerea primului interfon cu tehnologie mesh, a primului sistem de comunicații cu sonorizare premium de la JBL și a primului dispozitiv cu operare vocală, pentru a numi doar câteva. Produsele Cardo sunt vândute în peste 100 de țări și sunt cele mai importante dispozitive de comunicare din lume pentru grupurile în mișcare.
 

Suport clienti 8 - 17

contact@motomus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!