icon Despre accesoriile SW-MOTECH

Despre accesoriile SW-MOTECH

SW-MOTECH a fost fondata in 1999 de trei motociclisti entuziasti iar acum exista peste 300 de minti stralucitoare in spatele marcii cu taurul rosu. Astazi, SW-MOTECH se numara printre cei mai importanti furnizori de accesorii pentru motociclete la nivel mondial si exporta in peste 70 de tari.

La sediul central din Rauschenberg (Germania) si intr-o alta fabrica din Republica Ceha, totul se invarte in jurul accesoriilor premium pentru motociclete - de la prima idee de design si construirea prototipului pana la productia de masa, distributie si service pentru clienti.

Producatori renumiti precum BMW, Ducati, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki si Yamaha, precum si motociclisti din intreaga lume au incredere in SW-MOTECH in dezvoltarea si productia de piese originale.

Portofoliul lor cuprinde peste 3.000 de produse: genti pentru rezervor, codita, genti laterale precum si accesorii in domeniile protectiei, sigurantei, ergonomiei, navigatiei si modificarii scaunelor. Accesoriile pentru motociclete de la SW-MOTECH se remarca prin functionalitate ridicata, calitate, siguranta si o potrivire perfecta.

„Garantat SW-MOTECH”

De ce se ofera aceasta garantie de durabilitate? – Pentru ca gentile, cutiile, accesoriile de protectie si atasamentele sunt rezistente. Foarte rezistente. Inainte de a incepe productia in masa, produsele trec printr-o serie intreaga de proceduri de testare.



Spre exemplu:
· Gentile sunt pulverizate cu apa timp de sase saptamani si lasate in lumina artificiala timp de peste o luna. 
· Aparatele de testare scutura zilnic timp de mai mult de patru saptamani un suport lateral si fac acest lucru in diferite situatii si cu frecvente diferite.
· Un robot deschide o incuietoare de 400 de ori pe zi, timp de doua saptamani.

Daca culoarea materialului textil este neschimbata si interiorul gentii este uscat dupa toate acestea, daca sudurile rezista chiar si dupa testul scuturarii si incuietoarea inca functioneaza cum trebuie, atunci cei de la SW-MOTECH sunt multumiti. Aproape multumiti – pentru ca produsele sunt verificate si dupa productie, inainte ca acestea sa ajunga la depozit.



In cazul cutiilor de aluminiu, daca nu sunt COMPLET etanse, acestea nu se vand.



Produsele SW-MOTECH sunt cunoscute pentru longevitatea si maiestria lor – unele dintre cutiile din aluminiu sunt pe drumuri in toate partile lumii de mai bine de zece ani si inca fac ceea ce stiu sa faca cel mai bine: pastreaza bagajele in siguranta, curate si uscate in timpul transportului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!