Benelli TRK 702X - Ce știm până acum?

Benelli TRK 702X - Ce știm până acum?

Ce este TRK 702 X?

Spre noi orizonturi. TRK 702 X este o motocicletă pură de adventure, extrem de versatilă, agilă și manevrabilă, concepută pentru a aborda orice tip de traseu, atât pe asfalt, cât și în teren accidentat, și construită pentru a porni în cele din urmă în aventuri noi și incitante.

Ce Design și Caracteristici are TRK 702 X? 

Design

O motocicletă concepută și dezvoltată în întregime în Pesaro, care prezintă un design unic și extrem de recunoscut, împărtășit cu „sora sa” orientată spre drum (TRK 702), cu linii netede și dinamice, dând acestui un caracter foarte agresiv, cu o identitate puternică.

Caracteristici tehnice

Motorul de 698 cmc oferă 76,2 CP (56 kW) la 8750 rpm și 68,2 Nm cuplu la 6250 rpm, cu distribuție dublă a arborelui cu came și cu 4 supape pe cilindru. Dispune de injecție electronică de combustibil și cutie de viteze cu 6 trepte. Motorul are și o versiune redusă la 35 kW pentru licențe A2.


Cadru și Suspensie

Motocicleta dispune de un cadru spalier cu o placă de oțel pentru agilitate maximă și un sistem de suspensie optim, inclusiv furcă față inversată de 50 mm și monoamortizor central.

Performanță și Frânare

Sistemul de frânare constă dintr-un disc dublu în față și un disc singur pe spate, iar jantele sunt din aliaj de aluminiu.


Confort și Tehnologie

Carenajul mare pentru faruri și opțiunile de confort, precum mânerele și scaunul încălzit al pilotului, evidențiază atenția acordată confortului.
Unitatea completă de faruri cu LED-uri și afișajul color TFT de 5 inchi oferă o experiență tehnologică avansată.


Opțional, motocicleta poate fi echipată cu o cameră de bord integrată.
Această structurare oferă o prezentare clară și sistematică a informațiilor despre Benelli TRK 702X, acoperind aspecte precum designul, caracteristicile tehnice, performanța și tehnologia disponibilă.

Benelli TRK 702 X va fi disponibil la toate reprezentanțele Benelli la începutul primăverii anului 2023. Prețul nu a fost încă stabilit.

 

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!