Familia TRK se mărește! Benelli a anunțat fratele mai mare al lui TRK 502

Familia TRK se mărește! Benelli a anunțat fratele mai mare al lui TRK 502

Ce este TRK 702?

Producătorul chinez/italian Benelli a anunțat noul adventure tourer TRK 702, motocicletă gata să-și clădească reputația pe succesul fratelui mai mic, TRK 502, care și în acest an este cea mai bine vândută motocicletă în Italia.

Design și Caracteristici TRK 702

Motocicleta propulsată de un motor nou-nouț parallel twin de 75 cai putere și o cilindree de 693cc, împreună cu un ambreiaj assist slipper, va fi disponibilă în două variante: cea standard, orientată spre touring (TRK 702) și TRK 702 X, care vizează direct concurenți precum Aprilia Tuareg 660 și Suzuki V-Strom 650 XT.
Deși arată destul de asemănător cu fratele său mai mic, noul TRK 702 are o caroserie mai voluminoasă însă mai rafinată, cu linii mai moderne.

Prețurile de lansare nu au fost încă confirmate, dar știm că TRK 702 va fi echipat superior față de TRK 502 și vom întâlni caracteristici precum afișaj LCD pentru bord, senzor de monitorizare a presiunii în roți și manșoane și șa încălzite. Ba mai mult, se spune că vine cu o cameră video integrată în carenajul frontal! Având în vedere prețul general al modelelor Benelli deja disponibile, TRK 702 s-ar putea dovedi foarte popular în rândul motocicliștilor noi care vor să pășească în lumea adventure.


Noi vom fi prezenți la EICMA luna viitoare unde sperăm să vedem ”live” acest model nou și să vi-l și prezentăm.

Revenim cu updates 😎

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!