icon Beneficiile sistemelor de comunicare

Beneficiile sistemelor de comunicare

In ceea ce priveste accesoriile pentru motociclete, putine sunt la fel de versatile precum sistemele de comunicare pentru motociclete. 

Cu peste 86.000 de kilometri asfaltat (din care aproximativ 900 de autostrada) si peste 27000 km de drumuri forestiere din Romania, exista atatea locuri frumoase de explorat iar sistemele de comunicare faciliteaza si va fac calatoria una exceptionala!

Dispozitivele de comunicare te tin in contact cu colegii tai si cu ceilalti participanti in trafic, dar asta nu este tot. Audio de calitate premium si conectivitatea GPS fac aceste unitati practic indispensabile. Beneficiile acestor tipuri de sisteme sunt masurabile atât pentru riderii pasionati de distante lungi, cât si pentru cei care invata deopotriva. Cel mai important e sa ramai concentrat la drum, cu mai putine distrageri.

 

Iata cateva beneficii in utilizarea sistemelor de comunicare:

 

1. Siguranta

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale unui sistem de comunicare pentru motociclete este ca va permite sa comunicati cu ceilalti motociclisti din grupul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca ii puteti avertiza pe altii si puteti fi alertat cu privire la orice pericole in timpul calatoriei - cum ar fi apa, uleiul sau gropile de pe drum — ceea ce se traduce prin siguranta sporita in timpul calatoriei.
 

2. Poti comunica cu cine vrei 

Folositi sistemul de comunicatii pentru a efectua si a raspunde la apelurile prietenilor sau familiei total hands-free - sau poti vorbi cu pasagerul motocicletei. Dispozitivele de comunicare de la Cardo te tin in contact cu ceilalti si cu colegii tai, dar asta nu este tot. 
 

3. Poti asculta muzica

Cei de la Cardo iau foarte in serios calitatea sunetului atunci cand asculti melodiile tale preferate. Sonorizarea premium JBL este prezenta la majoritatea sistemelor de comunicare Cardo.

 

4. Te ajuta sa fii la curent cu conditiile din trafic

Sistemele Cardo sunt compatibile cu aplicatii precum Waze sau Google Maps, sa-ti ajustezi viteza sau ruta in functie de conditiile din trafic.

 

5. Te ghideaza spre destinatie

Acest lucru face atat calatoriile de zi cu zi, cat si calatoriile pe distante lungi mai usoare ca niciodata. Conecteaza-te la device-ul tau GPS prin Bluetooth si vei primi directiile de navigare direct in casca! 

 

6. Te ajuta sa-i ajuti pe altii

Poti oferi sfaturi si feedback in timp real prietenilor sau elevilor tai incepatori in lumea motociclismului. 


Afla mai multe despre sistemele de comunicare de la Cardo aici: https://www.motomus.ro/sisteme-cardo

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!