Spidi Geaca touring impermeabila Spidi Traveler 3

1.302,00 Lei 687,79 Lei
Geacă de touring cu o lungime potrivită motocicliștilor înalți sau celor care stau în picioare pe motocicleta lor touring sau adventure. 
Ușoară, confortabilă, impermeabilă și dotată cu membrană termică, geaca Spidi Traveler 3 este o variantă potrivită nevoilor motocicliștilor touring sau adventure la un preț imbatabil! 

Te ajut cu drag!: 0770 986 798

Garantie: 24 Luni

Marime:
M
XL
Culoare: Negru/Rosu
Stoc epuizat

Data de livrare: poimaine, 01.05.2024

Cod Produs: D259-021-M
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Geaca touring impermeabila Spidi Traveler 3


A fost dezvoltată pentru a oferi confort și durabilitate în timpul călătoriilor cu motocicleta, în orice condiții meteorologice.
Prin urmare, Geaca Spidi Traveler 3 dispune de o căptușeală termică detașabilă de 150 gr/mp și o membrană H2Out care îi conferă impermeabilitatea, rezistența la vânt și respirabilitatea.

Stratul principal (geaca de bază) este confecționat dintr-o țesătură de înaltă rezistență cu orificii generoase, cu fermoar în față și în spate, cu un sistem de flux de aer SPIDI care contribuie semnificativ la îmbunătățirea confortului motociclistului în zilele cele mai călduroase.

De asemenea în cazul Gecii Spidi Traveler 3, zona taliei, brațelor și antebrațelor este reglabilă pentru a oferi o potrivire perfectă. Bineînțeles, geaca include și fermoar pentru a putea fi conectată la pantaloni, buzunare interioare impermeabile pentru obiecte de valoare și dispozitive și zone reflectorizante 3M pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte.


În ceea ce privește protecțiile, Geaca Spidi Traveler 3 include protecții detașabile Warrior Light (coate și umeri) și un spațiu special destinat protecției de spate Nivel 1 sau Nivel 2.
     
Vezi mai mult

Tip: Geaca Textil

Utilizare: Barbati

Stil: Touring

Material: Textil

Model: Traveler 3

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!