Cardo anunță noul adaptor pentru căștile SHOEI

Cardo anunță noul adaptor pentru căștile SHOEI

Ce este Adaptorului pentru Cască Shoei? 

Cardo Systems, liderul global de piață în sisteme de comunicații wireless pentru motocicliști, a anunțat astăzi o nouă completare la gama sa de accesorii. Este vorba despre introducerea unui adaptor dedicat pentru căștile SHOEI.

Design și caracteristici Adaptor

Disponibil pentru căștile Shoei Neotec 2, GT-Air 2 și J-Cruise 2, noul adaptor dedicat oferă o soluție de montare simplă și elegantă pentru utilizatorii PACKTALK EDGE, Neo și Custom. Acest adaptor utilizează zona de montare pre-proiectată de la Shoei, oferind motocicliștilor mai multă libertate în alegerea sistemelor de comunicare.

Disponibilitate și Preț

Adaptorul pentru cască Shoei va fi disponibil de la toți dealerii Cardo Systems la un PRP de 109 RON.

Pentru a vedea întreaga gamă Cardo , vizitați www.motomus.ro/sisteme-cardo

Despre Cardo

Cardo Systems oferă dispozitive de comunicare de ultimă oră pentru grupurile în mișcare. Conectează motocicliștii, pasionații de aer liber și căutătorii de aventură la telefonul lor, la muzica lor și între ei. Cardo a lansat în 2004 primul set de căști interfon wireless pentru motociclete, bazat pe Bluetooth, și de atunci a fost responsabil pentru majoritatea inovațiilor din industrie. Aceasta include introducerea primului interfon alimentat prin rețea, a primului sistem de sunet premium de la JBL și a primului dispozitiv alimentat operare vocală, pentru a numi doar câteva. Produsele Cardo sunt vândute în peste 100 de țări și sunt cele mai importante dispozitive de comunicare din lume pentru grupurile în mișcare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!