KAWASAKI

Bine ai venit in universul motocicletelor Kawasaki! Cu un design elegant si sportiv, aceste motociclete ofera nu doar un stil deosebit, ci si performante remarcabile. La Kawasaki, nu este vorba doar despre aspectul atragator al motocicletelor lor, poti conta pe ei sa construiasca motoare robuste si fiabile, care rezista trecerii timpului.

Fie ca esti un incepator pasionat sau un motociclist experimentat, motocicletele Kawasaki au castigat increderea si admiratia entuziastilor din intreaga lume. Calitatea legendară a motocicletelor Kawasaki si performantele lor deosebite le-au adus acestui brand japonez o baza de fani loiali.

La Motomus vei gasi o gama variata de modele noi si SH, la preturi excelente, pentru a-ti satisface dorinta de a deveni proprietarul unei Kawasaki.

Avem pe stoc o varietate de modele Kawasaki, printre care se numara
Kawasaki Vulcan S, Kawasaki Ninja 125, Kawasaki Ninja H2R, Kawasaki Z650 si Kawasaki Versys 650 + multe altele. Fie ca iti doresti un cruiser confortabil, un superbike agil sau o motocicleta de aventura versatila, avem modelele potrivite pentru fiecare preferinta si dorinta. Descopera gama noastra si alege o motocicleta Kawasaki care iti va oferi o experienta de conducere extraordinara!



Alege-ti motocicleta Kawasaki mult visata si beneficiezi de:


- Discount lifetime la echipamente si accesorii

- Voucher cadou pentru echipamente si accesorii
- Transport gratuit
- Numere provizorii incluse
- Posibilitate de buy-back 
- Consiliere gratuita in alegerea motocicletei, accesoriilor si echipamentelor
- Consiliere gratuita privind solutiile de plata (finantare, leasing, rate persoana fizica)

 

Pretul in lei este calculat la cursul BNR +1% din ziua vânzării.

Afiseaza: 1-24 din 66 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!